COMM/Beeld en Geluid Den Haag

Tentoonstelling Verdieping Rondleiding
COMM/Beeld en Geluid Den Haag

Een museum in transitie: COMM/Beeld en Geluid

Een museum in transitie: dat is COMM/Beeld en Geluid Den Haag. Neem tijdens Museumnacht Den Haag alvast een sneak peak. Ga terug in de tijd en werp een blik op de toekomst. Ervaar of online alles delen wel zo verstandig is. Hoe ziet online media er in de toekomst uit? Oordeel zelf: waren we vroeger beter af dan nu? In de voorstelling Harry in Wonderland zie je een man die probeert mee te gaan met de 21e eeuw. Hoe zal dit aflopen? Duik in het opengestelde depot en ontdek de ontwikkelingen van posterijen, telegrafie en telefonie tijdens een rondleiding. En hoe zit het nou met je speaker en camera die altijd meeluisteren- en kijken? Word geconfronteerd met de dunne lijn tussen je persoonlijke leefwereld en het wereldwijde web.

Stroom Den Haag

Tentoonstelling Verdieping Entertainment

Stroom

Exclusieve toegang tot rite of access

Jenevermuseum Van Kleef

Creatief Rondleiding Entertainment

Jenevermuseum Van Kleef

Proef de Haagse historie!

Officiële Museumnacht Den Haag Opening

Muziek Entertainment

Gemeentemuseum

Grootse opening met SON MIEUX!