Film in Vuur en Vlam

Film Entertainment
Film in Vuur en Vlam

Kijk mee in Studio A!

Een filmprogramma met de nieuwste en beste korte films, in het thema van de avond. Geselecteerd door Go Short:

The Rabbit Hunt
Tijdens de oogst en verbranding van de suikerrietplantages in de Florida Everglades maakt de jonge tiener Chris met zijn familie jacht op konijnen.

Blue Christmas
Kerstavond, 1968. In een Schotse kustplaats vlucht een incassoagent in zijn werk om de confrontatie met de toenemende psychose van zijn vrouw te vermijden.

#Ya
Het begint met verfbommen, gevolgd door hevige rellen. Via tweets wordt opgeroepen tot actie. Verzet is overal. Twee jonge activisten ontmoeten elkaar onder turbulente omstandigheden. Samen dansen ze. De stad is van hun.

Coyote
Na een aanval door wolven verliest een coyote zijn vrouw en kinderen. Gekweld door menselijke emoties probeert hij dit trauma te verwerken, maar verdriet en ontgoocheling maken steeds meer plaats voor haat en nijd.

Liefdeslab

Creatief Entertainment

Museum Meermanno

Creëer je eigen liefdeselixer!

Roaring 20’s In Museum Swaensteyn

Museum Swaensteyn

A little party never killed nobody!

Photobooth

Museum Swaensteyn

Stap terug in de tijd en vereeuwig jezelf!