Veelgestelde Vragen

FAq

Check hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Zit jouw antwoord er niet bij? Neem dan onderaan contact met ons op!

Museumnacht Den Haag gaat werken met het Testen voor Toegang-beleid. Bij iedere instelling zullen we vragen om een geldige QR-code. Op deze manier kunnen we het mogelijk maken dat je met jouw ticket de vrijheid krijgt om alle instellingen te bezoekenZo ben je niet gebonden aan vaste routes. De locaties zullen soms aanvullende regels hanteren. Deze zullen zij bij de ingang kenbaar maken. Volg altijd de instructies van de MNDH locaties en hun medewerkers op.  

De kaartverkoop gaat op maandag 9 augustus om 12:00 uur van start op onze website.
Je kunt hier  alle informatie omtrent de tickets vinden
 

Hoe eerder je je ticket koopt, hoe minder je betaald!
Prijzen starten bij €14,-.
 

Ja, wanneer we MNDH moeten annuleren vanwege de corona maatregelen krijg je binnen 10 werkdagen je geld terug.
Je kunt er ook voor kiezen om je ticket dan mee te nemen naar 2022. Daar zouden wij als cultureel evenement namelijk ontzettend mee geholpen zijn!
 

Je kunt op de avond zelf je gedownloade e-ticket laten scannen en inruilen voor een polsbandje. Het polsbandje geeft je toegang tot alle deelnemende instellingen. 

De inwisselpunten worden binnenkort bekend gemaakt.

De Museumkaart is niet geldig tijdens MNDH.

Dit komt omdat MNDH niet een regulier museumbezoek is. Jullie zijn tijdens dit event na sluitingstijd welkom en de deelnemers organiseren een aanvullend programma. Daarnaast moet je, als organisatie, voor de Museumkaart lid zijn van de Museumvereniging en dat zijn wij niet omdat we geen museum maar een evenement zijn.

Nee, alle programmaonderdelen zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden. Het kan wel zijn dat sommige rondleidingen of activiteiten druk bezocht worden en je dus even moet wachten op een volgende ronde.  

 

In de vorige edities was er vervoer tussen de deelnemers in de vintage bussen van het Haags Busmuseum. Helaas is dit voor deze editie niet haalbaar vanwege de corona maatregelen. Dus stap op je fiets, huur een OV-fiets of pak een fiets van bondi

Speciaal voor MNDH plaatst bondi namelijk een aantal e-bikes zowel in het Statenkwartier als in het centrum om snel en makkelijk tussen de verschillende musea in Den Haag te pendelen. Let op! Voorburg is helaas uitgesloten van het verzorgingsgebied.

De gebruikers van de e-bikes krijgen met de speciale promo-code gratis 30 minuten van bondi.

Met het inzetten van de e-bikes zorgt bondi ervoor dat de gebruiker op een snelle en makkelijke manier door de stad kan reizen van het ene naar het andere museum.

  • Om hier gebruik van te kunnen maken is het wel belangrijk dat de bondi app gedownload wordt. Deze kan makkelijk worden gevonden via www.bondi.city

  • Klik op ‘sign up’ button

  • Registreer via een aantal stappen in de app

  • Klik op ‘Promos’ in het menu

  • Vul Promocode “BONDIMUSEUM” in en klik op ‘apply’ (niet hoofdlettergevoelig)

  • Scan QR-code op de e-bike om te ontgrendelen

MNDH is een initiatief van Stichting Haagse Museumnacht en Donkergroen creators.
Zij doen naast de organisatie ook de communicatie en de coördinatie.

Nou en of! Laat hieronder van je horen en dan zullen wij contact met je opnemen.
Gaan we dan kijken over hoe we samen het leukste avondje Haagse kunst en cultuur mogelijk gaan maken!

Contact