Info

Veelgestelde vragen

Zaterdag 7 oktober 2023 van 20:00 tot 01:00 uur

Voor Museumnacht koop je een ticket waarmee je alle deelnemende musea op zaterdag 7 oktober 2023 tussen 20:00 – 01:00 uur kan bezoeken. Bij de informatie-/inwisselpunten ontvang je een polsbandje in ruil voor jouw ticket. Dit polsbandje geeft je toegang tot alle deelnemende musea en de programmaonderdelen.
 

Nee, je hoeft en kunt je niet vooraf inschrijven voor een specifiek programma. Alles gaat op basis van beschikbaarheid op de avond zelf. Dit doen we bewust, zodat iedereen gelijke kansen heeft op een plekje en we geen plekken vasthouden voor no-show.

Dit jaar openen meer dan 30 kunst- en cultuurinstellingen hun deuren voor jullie. Bekijk het aanbod bij de locaties-pagina. 

Dat doe je in onze app. Hier kun je een persoonlijk programma opstellen van jouw favoriete programmaonderdelen.

Download de app

TIP: Vergeet niet om je pushmeldingen aan te zetten. 
Zo kunnen we je tijdens de avond updates geven over druktes, programma wijzigingen etc.

Je bent het meeste flexibel op de fiets, te voet of openbaar vervoer.

Geen beschikking tot een fiets?
Huur dan met je OV-chipkaart een OV-fiets bij Den Haag Centraal voor maar €4,15. 

We adviseren om met het openbaar vervoer of de fiets te gaan. 

Toch met de auto? Dan kan de auto terecht in de parkeergarage bij het Museumkwartier of kies een voordeliger P+R punt om vervolgens het OV naar de stad te pakken. Check denhaag.nl/parkeren voor meer informatie. 

Dat kan. Let wel op dat MNDH gefocust is op 18+, waar het programma ook voor gemaakt is.

Niet getreurd want er is in Den Haag ook een speciale museumnacht voor kinderen. Check museumnachtkids.nl voor meer informatie. 

Museumnacht Den Haag is een samenwerking tussen Stichting Haagse Museumnacht, Donkergroen creators en de deelnemende kunst- en culturele instellingen in Den Haag, Scheveningen en Voorburg. 

Staat je vraag er niet bij?
Neem contact met ons op.