Zaterdag 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Saturday 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

1646’s Cocktailbar

Ben jij klaar voor een avond vol creativiteit en plezier? Stap binnen in de betoverende sfeer van Galerie 1646 en ontdek een unieke mix van hedendaagse kunst, verrukkelijke cocktails en verfrissende muziek. Laat je inspireren door baanbrekende kunstwerken terwijl je geniet van de beste beats en met vrienden proost op een onvergetelijke avond. 1646’s mixologists […]

Cocktailbar @ Gember

Ben je na een bezoek aan de tentoonstelling, workshop of dansen toe aan een beetje rust? Cheers! Want in Gember worden deze avond de lekkerste cocktails geserveerd.

Kunstenaars cocktails

Ontmoet Haagse kunstenaars achter de bar in West! Deze lokale hedendaagse kunstenaar gaan graag een praatje aan, waarbij ze ook nog eens geweldige cocktails aanbieden. Samen shaken jullie een ware kunstcocktail en staan jullie stil bij een belangrijke vraag: is een cocktail gemaakt door een kunstenaar eigenlijk een kunstwerk? 

Sophiahof’s Foodtruck Festival

Streel je smaakpapillen en geniet bij Museum Sophiahof van de heerlijkste gerechten onder de sterren. Verschillende foodtrucks strijken neer op het parkeerterrein van het museum en wordt zo omgetoverd tot openluchtrestaurant. Van streetfood tot culinaire hoogstandjes: (her)ontdek de smaken van Indonesië en Melanesië. 

Wijnproeverij Zuid-Afrikaanse wijnen

Zet je smaakpapillen aan het werk en proef de Zuid-Afrikaanse wijnen van sommelier Pardon Tuguzu. Samen ontdekken jullie de verhalen achter de wijn. ! LET OP: Deze activiteit wordt in het Engels georganiseerd.