Zaterdag 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Saturday 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Beleef de betoverende fulldome show ‘To the Root’

Ga op een adembenemende audiovisuele reis door de diverse landschappen en inheemse culturen van Latijns-Amerika. Geniet van live muziek van Nación Ekeko en verbluffende visuals van Tatoaraoz. Beleef deze immersieve unieke ervaring in de Dome van Museon-Omniversum.

Concert muziek film

Ben jij zowel film- als muziekfan? Dan is deze avond perfect voor jou! Geniet van een staande muziek & filmbeleving met een speciaal uitgekozen concertfilm. Ga met je vrienden uit je dak in de boutique cinema!

Make some Noise – breakdance

Hiphop-muzikanten en -dansers laten zich door jullie inspireren, terwijl zij improviseren rond universeel menselijke thema’s als liefde, pijn, verdriet, troost, woede, angst en hoop. Wat zou jij willen dat zij in hun muziek en dans laten zien?

My little songbird piping away

De muziek performance van Ghazal Faghihi herinterpreteert het toneelstuk ‘A Doll’s House’ van Henrik Ibsen met gebruik van de klarinet, experimenteel, en elektronisch geluid beïnvloed door 17e-eeuwse muziek. Ghazal verwerkt elementen uit het toneelstuk, zoals suiker, in haar compositie. Deze performance is onderdeel van de “Bad Objects” expositie. ! LET OP: Deze activiteit wordt in het […]

OFF INDEX

Danscollectief OFFprojects bundelt krachten met elektronisch muziekplatform INDEX voor een hybride voorstelling en clubavond. Speciaal voor Museumnacht presenteren de twee collectieven een mix van dansinterventies, DJ-sets en live analoge visuals. @offprojects@indexmusic_

Open mic

Bij de Grote Kerk kan je tijdens Museumnacht Den Haag verschillende muzikanten bewonderen die naar vrije invulling komen spelen.

Sculpturen in beweging

Tijdens Museumnacht zal 1646 een professionele danser uitnodigen om te bewegen en te reageren op de installatie en sculpturen van de wereldberoemde Spaanse kunstenaar June Crespo.