Zaterdag 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Saturday 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Beleef je familiegeschiedenis bij de interactieve photobooth’s van het CBG!

Bij het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis kun je jezelf vereeuwigen in verschillende familiefoto’s uit de afgelopen eeuwen.   Van een familiefoto in klederdracht tot vrolijke kiekjes uit de jaren ’50, wij hebben een scala aan historische achtergronden voor je klaarstaan.  Mis het niet en neem een stukje familiegeschiedenis mee naar huis!

Neem een duik in de ballen, omgeven door kunst

Zwemmen in de ballen, tussen de kunst, dat wil je toch eens gedaan hebben? Gevuld met duizenden roze ballen, hebben we ons zolderkamertje omgetoverd tot de zoetste ballenbak die je je kunt voorstellen.

Pubquiz @ Filmhuis

Weet je wie de componist is van o.a. Pirates of the Carribean? Wat de laatste film van Emma Stone is? Wie achter die beroemde Jaws tune zit?  Oftewel, sta jij bij vrienden bekend als dé film(muziek) kenner? Doe dan mee aan de Filmhuis x MNDH Pubquiz!  Schrijf je in met een team van max. 6 personen op […]

Pubquiz @ Kloosterkerk

Hoe staat het met jouw kennis over de vaderlandse geschiedenis vanaf de 15e eeuw? Doe mee aan de pub quiz met vragen over de Kloosterkerk. Tijdschema: 19:00 – 19:30 uur 20:00 – 20:30 uur 21:00 – 21:30 uur 22:00 – 22:30 uur 23:00 – 23:30 uur 00:00 – 00:30 uur

Sjoelen, Jenga & Mikado XXL

Welkom in een speelparadijs met Sjoelen, Jenga en Mikado XXL! Deze favoriete klassiekers garanderen plezier voor alle leeftijden. Doe mee, stapel torens, mik met stokjes en schuif de schijven. Geniet van de spellen zoals je ze kent en liefhebt!

Test je kennis bij het  Klimaat-Examen

Overleggen mag, valsspelen niet. Test je kennis en die van je vrienden over circulariteit, biodiversiteit, het universum, muziek en films tijdens de Pubquiz in de Dome Foyer van Museon-Omniversum. 

Vieren doe je samen

Via rituelen delen wij met elkaar vreugde, verdriet en hoop. Wat zijn rituelen eigenlijk? Wanneer hebben we behoefte aan rituelen? Heb jezelf een favoriet ritueel? Doe mee met de digitale mentimeter en zie ook hoe anderen daarover denken.