Zaterdag 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Saturday 12 oktober 2024
19:00 – 01:00

Expositie Verticale Steden: Hoogbouw

De expositie Verticale Steden: Hoogbouw toont ruim 200 modellen van de hoogste gebouwen ter wereld, van Dubai tot New York, Moskou, Shanghai en Den Haag. Ook zijn er modellen van nooit gerealiseerde gebouwen, futuristische megaconstructies en Haagse gebouwen zoals het Strijkijzer (Haagse Toren, Rijswijkseplein), De Kroon (Turfmarkt) en New Babylon (Anna van Buerenplein). Zou jij […]

Filmvertoning: Whatever Remains Unchanged Is Already Dead

Kom tijdens museumnacht de animatiefilm van kunstenaar Diana Gheorghiu kijken. In deze film onderzoekt Diana de absurditeit van een nieuwe elite, die zich via luxueuze gadgets, ondergrondse Doomsday Bunkers en extreme vormen van wellness voorbereidt op de ondergang van de beschaving. 

Maak een selfie in ’s werelds eerste levende doodkist

Ga levendig en trots op de foto in de eerste levende doodskist ter wereld. Ontdek deze 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare doodskist en hoe jij zelf compost kunt worden. Loop Biotech vertelt je er graag over op de begane grond in het museum van Museon-Omniversum.

More Heat Than Light: doorlopend videoprogramma over quantumcommunicatie

Stroom presenteert een speciaal videoprogramma met korte video’s van jonge Haagse makers die inhaken op het thema van de lopende tentoonstelling ‘More Heat Than Light’ van Agustina Woodgate. Kom langs en dompel je onder in de wereld van de quantumtechnologie! En natuurlijk kun je ook een nachtelijk bezoek brengen aan de tentoonstelling.

Sound of Cinema: LP’s van de afgelopen eeuw

Ben jij een echte filmmuziek fan? Bewonder dan de Sound of Cinema tentoonstelling, met vitrines vol met LP’s van filmmuziek uit de jaren ‘10 tot nu.  Nieuwe geluiden, vertrouwde geluiden, tegengeluiden – ze klinken in de tentoonstelling.