Over Ons

chris-hardy-6u8AUL1PMb0-unsplash

#MNDH

Museumnacht Den Haag is een samenwerking tussen Stichting Haagse Museumnacht, Donkergroen creators en de deelnemende kunst- en culturele instellingen in Den Haag, Scheveningen en Voorburg. De deelnemers stellen zelf hun programma samen en gaan bijzondere samenwerkingen aan om de bezoekers te vermaken met de Haagse kunst en cultuur.

De Stichting is in 2009 opgericht en bestaat momenteel uit voorzitter Sandra Bechtholt, penningmeester Huub Timmermans en bestuurslid Iris Schut. Het project wordt gecoördineerd door Donkergroen creators met Romy Fortuin als projectleider. In 2019 vierden we onze 10e verjaardag.

Partners

Naast de unieke samenwerking met de deelnemende musea, zijn er andere partners en sponsoren die we graag even benoemen omdat we die ook erg dankbaar zijn.

Huisstijl – Goed in Vorm
Vormgeving website – Onetap