One Planet Dome

In One Planet Dome zie je hoe prachtig de aarde is. Neem plaats in je luie stoel en beleef een schitterende reis, terwijl je adembenemende filmbeelden overal om je heen ziet. Het lijkt alsof je er zelf bij bent! Alle filmtijden staan in de MNDH-app.

Film ‘Vulcanoes: The Fire of Creations’
Actieve en inactieve vulkanen zijn overal ter wereld te zien. Het is het verhaal over wetenschap en avontuur en het vurige oorsprongsverhaal van de aarde. Van Hawaii tot Indonesië, van Ethiopië tot Pompeï. De meer dan 500 actieve vulkanen dragen nog altijd bij aan het creëren van ecosystemen. Bekijk hier de trailer.

Film ‘Serengeti’
De film Serengeti is een onvergetelijke safaritocht langs olifanten, leeuwen, luipaarden, vogels, insecten etc. Dit schitterende natuurgebied is ontstaan door een serie van gebeurtenissen die in de film aan de orde komen. De Serengeti heeft ook te maken met veranderingen. Als de leefomgeving van de dieren langzaam verdwijnt, kunnen wij ze dan redden en beschermen? Bekijk hier de trailer.

Film ‘Antarctica’
Bezoek de koudste, droogste en winderigste plek op aarde, omringd door de ruwste oceanen: Antarctica. BBC Earth gebruikte de nieuwste filmtechnieken om onder het ijs van bijna 2 meter dik te kunnen filmen. We kijken naar een ongelooflijk schouwspel van duizenden zeesterren, dansende kwallen, speelse zeehonden en de grootste bijeenkomst van walvissen ooit gefilmd. Bekijk hier de trailer.

ook te doen op deze locatie:

Insecten en algen-party

Download de app voor de hele line-up: