Tickets

tickets

Scoor je ticket nu >

Dit jaar kun je enkel online tickets kopen. We hebben hiervoor gekozen zodat we bij een veranderende situatie omtrent de coronamaatregelen snel contact met je kunnen opnemen.  

Na het voltooien van je aankoop in de ticketmodule ontvang je een e-ticket in je mailbox. 

Tijdens MNDH op 9 oktober 2021 moet je dit e-ticket, op de daarvoor aangegeven locaties, omwisselen voor een polsbandje. Enkel het polsbandje geeft toegang tot de deelnemers. De polsbandjes moeten tijdens het evenement om de pols bevestigd zijn.  

Inwisselpunten worden binnenkort bekend gemaakt. 

Vanaf dit jaar verkopen we de tickets in 4 verschillende fases. Prijzen starten bij 14,00 en hoe langer je wacht hoe duurder de tickets worden! In iedere fase hebben we een beperkt aantal tickets. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van het verloop van de fases. Wees er dus snel bij! 

We begrijpen dat je je misschien afvraagt wat er gebeurt als MNDH wordt afgelast i.v.m. de corona maatregelen? Dan zijn er twee opties. Of je krijg binnen 10 werkdagen je aankoopbedrag teruggestortMaar je kunt er ook voor kiezen om je tickets mee te nemen naar 2022. Daar zouden wij als cultureel evenement ontzettend mee geholpen zijn.

Ben je in het bezit van een Ooievaarspas, dan krijg je 50% korting op je ticket. Hier komt binnenkort meer informatie over. 

De Museumkaart is niet geldig tijdens MNDH. Dit komt omdat MNDH niet een regulier museumbezoek is. Jullie zijn tijdens dit event welkom na sluitingstijd en de deelnemers organiseren een aanvullend programma speciaal voor MNDH. Daarom is de Museumkaart niet geldig.  

Andere kortingsacties en -passen zijn niet van toepassing.