Tickets

tickets

MUSEUMNACHT DEN HAAG IS UITVERKOCHT!

Lees onderstaande info goed door

COVID-19 INFO:
Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien.

Let op! Een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Zonder geldige code wordt toegang tot het evenement geweigerd. 

Lees hier meer informatie over Testen voor Toegang

Dit jaar kun je enkel online tickets kopen. We hebben hiervoor gekozen zodat we bij een veranderende situatie omtrent de coronamaatregelen snel contact met je kunnen opnemen.  

Let op! Je kunt je e-ticket niet retourneren. Mocht je dat wel willen, dan verwijzen we je door naar de website van Ticketswap.

Na het voltooien van je aankoop in de ticketmodule ontvang je een e-ticket in je mailbox. 

Na het scannen van je CoronaCheck QR-code en het checken van je legitimatiebewijs, zullen we je e-ticket scannen en ontvang je een polsbandje. Je ontvangt alleen een polsbandje als beide gescand en geldig zijn. Het polsbandje zorgt ervoor dat je niet bij iedere locatie een je QR-code hoeft te laten zien.

Inwisselpunten zijn:
– Lange Voorhout (19:00 – 00:00)
– Kunstmuseum (20:00 – 00:00)
– The Grey Space in the Middle (20:00 – 23:00)
– Huis van het Boek (20:00 – 23:00)
– Museum Sophiahof (20:00 – 23:00)
– Huygens’ Hofwijck (20:00 – 23:00)
 
Houd er rekening mee dat wachttijden iets langer kunnen zijn vanwege de dubbele scan sessies (e-ticket en Corona Check App). Alvast bedankt voor je begrip!

Vanaf dit jaar verkopen we de tickets in 4 verschillende fases. Prijzen starten bij 14,00 en hoe langer je wacht hoe duurder de tickets worden! In iedere fase hebben we een beperkt aantal tickets. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van het verloop van de fases. Wees er dus snel bij! 

Ooievaarspas
Ben je in het bezit van een Ooievaarspas, dan krijg je 50% korting op je ticket. Stuur een e-mail naar info@museumnachtdenhaag.nl voor het toepassen van de korting.

We Are Public
Ben je in het bezit van een We Are Public pas, dan kun je hier met je account een kaartje reserveren: https://www.wearepublic.nl/event/haagse-museumnacht/

Museumkaart
De Museumkaart is 
niet geldig tijdens MNDH. Dit komt omdat MNDH niet een regulier museumbezoek is. Jullie zijn tijdens dit event welkom na sluitingstijd en de deelnemers organiseren een aanvullend programma speciaal voor MNDH. Daarom is de Museumkaart niet geldig.  

Andere kortingsacties en -passen zijn niet van toepassing.  

 

Bij afgelasting zijn er twee opties. Of je krijg binnen 10 werkdagen je aankoopbedrag teruggestortMaar je kunt er ook voor kiezen om je tickets mee te nemen naar 2022. Daar zouden wij als cultureel evenement ontzettend mee geholpen zijn.